Be the change! Budi uz promene! Prelaz sa OK TRUCKS na IVECO CERTIFIED PRE-OWNED sada je POČELO! Doživite neuporedivi kvalitet, pouzdanost i održivost naših vozila drugog životnog vijeka, potpomognuti svetom sveobuhvatnih usluga. Vaše putovanje prema vrhunskoj vrednosti počinje ovdje.

DAJEMO VOZILIMA DRUGI ŽIVOT.

Naša vozila prolaze niz provera i inspekcija prema utvrđenoj proceduri pre nego što se stave na tržište. Dakle, iako su naša vozila korištena, naši kupci mogu biti sigurni da će dobiti vozila koja nisu samo pouzdana, već i u savršenom stanju.

120 proverenih tačaka uključivalo je sledeće komponente:

 • Interijeri
 • Ugrađena elektrika / elektronika
 • Kabina / karoserija
 • Šasija
 • Sistem kočenja
 • Motor
 • Sistem goriva
 • Menjač / prenosna kutija
 • Kvačilo
 • Sistem hlađenja
 • Grejanje / Klima uređaj
 • Nadogradnja / hidraulički sistem

Svaki kupac ima različite zahteve – i glede cene i pripreme vozila. Na temelju svojih specifičnih karakteristika, kao što su starost, pređena kilometraža i rad na popravci, vozila su podeljena u tri kategorije – PREMIUM, PLUS i STANDARD – kako bi što bolje zadovoljila potrebe kupaca.

IVECO SERTIFIKOVANA MREŽA POLOVNIH vozila prisutna je u više od 25 zemalja. Profesionalni tim podržava naše klijente u odabiru najprikladnijih polovnih kamiona prema njihovoj poslovnoj primeni kako bi dobili najbolju vrednost za novac.

IVECO CERTIFIED PRE-OWNED nudi vam program produžene garancije, koje vredi u celoj Evropi do 36 meseci, a koji možete rezervisati modularno prema vašim individualnim zahtevima. Dugo ćete vremena biti slobodni i sigurni da će vaše vozilo biti provereno i popravljeno uz izvanredne profesionalne veštine koje su zaštitni znak IVECO mreže servisa nakon prodaje.

Vaš posao nikada ne prestaje, stoga se morate osloniti na to da će vaše vozilo biti operativno kada vam zatreba. Naše su usluge osmišljene kako bi se maksimiziralo vreme neprekidnog rada putem praćenja vozila u stvarnom vremenu, daljinske dijagnostike, planova održavanja i popravka, kao i preventivnih radnji u vašoj željenoj IVECO radionici, kada je to potrebno.

Potrebno vam je da vaše vozilo savršeno odgovara vašim poslovnim i operativnim zahtevima i da ima najbolje rezultate tokom svog životnog ciklusa. Kvalitet i pouzdanost potvrđuje IVECO kroz visokokvalitetne IVECO originalne delove, koji su u kombinaciji s profesionalnim veštinama IVECO tehničara, vaši najveći saveznici za produktivnost vašeg poslovanja.

Naši TopCare paketi brinu se za ono što je najvažnije. Počevši od zdravlja i sigurnosti ljudi, preko sigurnosti vozila i tereta, pa sve do potpune bezbrižnosti za vozača i kamion.

Naše telematske usluge pomažu vam smanjiti potrošnju goriva, optimizovati rute i poboljšati stil vožnje vaših vozača putem izveštaja o performansama vozila i analize, za produktivnije i efikasnije poslovanje s nižim operativnim troškovima.

U slučaju da imate problema s vozilom, na usluzi vam je naš 24-satni besplatni servisni broj s 2000 tačaka pomoći u Evropi. Nadalje, svaka IVECO radionica može ponuditi brzu i jednostavnu pomoć. Dakle, svaki kupac – bez obzira gdje se nalazio – lako može pronaći kompetentan kontakt u blizini.

Razumemo izazove i prilike s kojima se naši klijenti suočavaju u svom poslovanju. Zato nudimo finansijska rešenja koja zadovoljavaju različite potrebe s pristupom usmerenim na budućnost: analiziranje stalne evolucije tržišta, iskorištavanje novih tehnologija i traženje sinergija sa stručnim partnerima ključ su za podršku vašem poslovanju dok se razvija.

 

IVECO CERTIFIED PRE-OWNED, pouzdan izbor za održivi drugi život.